Článek Curry hummus

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Curry hummus

03. 03. 2015 - 11:46

jarmilka*: zajímavý název pro pomazánku :o)))
já poprvé dělala cizrnu cca před třemi týdny a docela dobrý. Jako úplně umlátit se po tom nemusím, ale občas jí asi zařadím :o))

---
www.jarmilka.blogspot.cz

03. 03. 2015 - 19:07

editt: Vypadá to dobře, někdy zkusím

Jak dlouho mám vařit cizrnu, aby byla měkká?

---
editt.pise.cz

04. 03. 2015 - 10:45

wien: Jarmilko, treba po nejakych dalsich pokusech pochopis, co na ni mam. Cizrna je super! ))

Ediku, to taky nebude recept pro Tebe (jedine, ze bys vzala za vdek konzervou), ona se ta cizrna totiz taky namaci. Pres noc namocit a pak vyplachnout a varit asi hodinu. Kdyz to nenamocis, budes to muset varit dyl a budes v tom mit nestravitelny oligosacharidy. No, jako s kazdou jinou fazoli proste..

---
wien.pise.cz